Кері қайту

Қайнаған сүт, f231

Сиыр сүті балалардағы аллергиялық реакциялардың негізгі себебі болып табылады.
Сиыр сүтіне аллергиясы бар балаларда клиникалық аллергия пайда болғанға дейін сүтке IgE антиденелері пайда болғаны анықталды, бұл қандағы IgE өлшемдері жақсы болжау құралдары болуы мүмкін екенін көрсетеді.

Қайнатылған сүт сарысуы ақуыздарының аллергенділігін төмендететіні белгілі.
Қайнатылған сүтті сиыр сүтіне сезімтал емделушінің қайнатылған немесе пісірілген сүт өнімдеріне шыдай алатындығын тексеру үшін қолдануға болады.

Адам қанында ерекше IgE – Қайнатылған сүт, f231 анықтау ағзаның осы аллергенге реакциясын көрсетеді.

Зерттеу әдісі: ImmunoCAP әдісі (Қатты фазадағы иммунофлуоресценция)

Өлшем бірліктері: kU/l 

Зерттеуге арналған биоматериал: күретамыр қаны