Кері қайту

Қой еті, f88

Қой еті болмашы түрдегі аллерген болып саналады, және қой етінің өнімдері гидролизденген сиыр сүті негізіндегі қоспаның баламасы ретінде ұсынылады. Еттің аллергендігі оны қыздыру және пепсинмен өндеген кезінде төмендейді. Сиыр еті мен қой етінің аллергендері бірдей, сондай-ақ қой еті мен қой жүнінде де кейбір аллергендері бірдей болуы мүмкін.

F88 қой етіне адамның қанында ерекше IgE анықтау - осы аллергенге ағзаның әсерін көрсетеді.

Зерттеу әдісі: ImmunoCAP әдісі (Қатты фазада иммунофлюоресценция өткізу)

Өлшеу бірлігі: kU/l Зерттеуге алынатын биоматериал: көктамыр қаны